Filter

Inspiratie Silent Disco

Hoe geef je een onvergetelijk feestje en houd je het geluidsoverlast beperkt? Met een silent disco natuurlijk! De ideale manier om heerlijk te kunnen dansen en tussendoor op een normaal volume met elkaar te kunnen kletsen. Bij Supportmarkt kun je zonder problemen een silent disco huren. Maar wat is een silent disco precies? En wist je dat een silent disco ook te gebruiken is voor andere soorten events? We geven je wat inspiratie.   

Wat is een silent disco en hoe werkt het?

Hoe werkt een silent disco? Een silent disco is een feestje waarbij je zelf een muziekkanaal kunt kiezen om op te dansen. Iedereen heeft zijn eigen koptelefoon op en danst op zijn of haar gekozen muziek. Als je met elkaar wilt kletsen, zet je je koptelefoon af. Bij het huren van een silent disco bij Supportmarkt kun je kiezen voor losse koptelefoons of een compleet pakket. 

Een losse koptelefoon kan al worden gehuurd vanaf 1 exemplaar. Kies je voor een compleet pakket, dan zitten hier opgeladen koptelefoons (per 15 stuks + 1 reserve exemplaar) en 2 draadloze zenders in. Verder krijg je voldoende bekabeling om bijvoorbeeld 2 DJ sets en/of iPhones aan te sluiten. Een zender stuurt één kanaal tegelijk uit. Op de koptelefoon kun je kiezen tussen maximaal drie kanalen. 

Thuis een silent disco organiseren

Hoe kun je thuis een feestje organiseren en je tegelijkertijd aan de coronamaatregelen houden? Simpel, met een silent disco! Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je via beeldbellen een feestje streamen en iedereen thuis een koptelefoon opsturen. Zo kun je onderling toch samen een feestje bouwen. Kies je ervoor om dit met een paar mensen op 1 locatie te doen? Dan kan dit met gemak met voldoende afstand.

Andere leuke ideeën 

Organiseer je graag net iets anders dan de traditionele silent disco? Dan is het gaaf om via een silent disco koptelefoon met elkaar te gaan fitnessen. Bewegen op muziek naar keuze geeft net dat beetje extra motivatie om te sporten. Dit is met een groepje toch veel gezelliger dan alleen? Je kunt dit zowel binnen als buiten doen.

Als je een iets groter event wil organiseren, dan is een silent disco drive in bioscoop een origineel idee! Zo kun je op een verantwoorde manier, namelijk iedereen in zijn eigen auto of op zijn eigen plek, genieten van een leuke film. In deze situatie zijn draadloze koptelefoons ideaal aangezien je de film overal kunt vertonen, bijvoorbeeld op een parkeerplaats of pleintje. Daarbij ondervinden omstanders hier geen geluidsoverlast van. 

Silent disco koptelefoons huren bij Supportmarkt

Silent disco koptelefoons of een complete set huur je met gemak bij Supportmarkt. We ondersteunen jou met alle liefde bij het organiseren van jouw feestje of event. We bezorgen 7 dagen per week en denken graag met je mee als je er nog niet helemaal aan uit bent hoe je je event gaat organiseren.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Geef ons dan een belletje. Samen bespreken we alle mogelijkheden.

Zin in meer inspiratie? Klik hier!

Hiervoor gebruiken wij, onder andere, deze items!