Filter

Kreatief met Prikkabels

Inspiratie voor Verlichting op Jouw Evenement of Feest

Een sfeervol evenement of feest begint met de juiste verlichting. Onze prikkabels, gecombineerd met houten palen en de stevige Basalsteel parasolvoeten, bieden de perfecte oplossing voor een magische ambiance. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

Sprookjesachtige Tuin

Stel je voor: een zomerse avond, zachte muziek op de achtergrond, en overal om je heen fonkelende lichtjes. Met onze prikkabels, stevig bevestigd aan houten palen die verankerd zijn in Basalsteel parasolvoeten, creëer je eenvoudig een betoverende setting. Hang de prikkabels tussen de palen over het terras, door de tuin, of langs het pad voor een romantische en gezellige sfeer.

Industrieel en Stijlvol

Voor een modern, industrieel thema zijn onze prikkabels de ideale keuze. Combineer ze met strakke houten palen en de robuuste Basalsteel parasolvoeten voor een stoere uitstraling. Hang de prikkabels in een zigzagpatroon boven een lange eettafel of rondom een buitenbar. Dit geeft niet alleen voldoende licht, maar ook een eigentijdse uitstraling die indruk maakt op jouw gasten.

Festival Vibes

Breng de energie en kleur van een festival naar jouw eigen evenement! Gebruik onze prikkabels en hang er vlaggetjes tussen. Plaats houten palen willekeurig verspreid over het terrein en bevestig de prikkabels in verschillende hoogtes en richtingen. De stevige Basalsteel parasolvoeten zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het wildste feestgedruis.

Elegant en Chic

Voor een chique en elegante uitstraling kun je de prikkabels subtiel en stijlvol inzetten. Hang de prikkabels in een rechtlijnig patroon tussen de houten palen, die stevig staan in de Basalsteel parasolvoeten. Deze opstelling is perfect voor bruiloften, gala’s of andere formele gelegenheden. De zachte verlichting zorgt voor een intieme en verfijnde sfeer waarin jouw gasten zich direct op hun gemak voelen.

Met onze prikkabels, houten palen en Basalsteel parasolvoeten zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw evenement of feest een stralend succes!

Zin in meer inspiratie? Klik hier!

Hiervoor gebruiken wij, onder andere, deze items!

Prikkabel 10 m.

€ 30,25 Incl. BTW
- +
Bestellen Meer informatie

Prikkabel 25 m.

€ 48,40 Incl. BTW
- +
Bestellen Meer informatie

Parasolvoet BasalSteel

€ 21,18 Incl. BTW
- +
Bestellen Meer informatie

Stretchtent 10*6m

€ 574,75 Incl. BTW