Wattsun

Terug naar Onze merken

Het stille, bovenal schonere, alternatief voor de alom bekende aggregaten op brandstoffen.

Afhankelijk van de gewenste capaciteit is de Wattsun stapelbaar en een mooie oplossing om overal van pop-up power te voorzien

Met deze battery-packs ben je zelfvoorzienend, hoef je niet meer te wachten en voorzien van werkstroom. Tevens zijn wij hiermee een stap verder in het aanbieden van duurzame oplossingen om jouw evenement mee te supporten en dat doen we met veel plezier! 

Het Wattsun Pop-Up Power Battery Dock en Pack bieden een innovatieve en draagbare oplossing voor energiebehoeften. Deze compacte en handige systemen zijn ontworpen om gemakkelijk te vervoeren en snel op te zetten, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op afgelegen locaties waar traditionele stroombronnen niet beschikbaar zijn.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Wattsun Pop-Up Power Battery Dock en Pack is de gebruiksvriendelijkheid. Het systeem is ontworpen voor eenvoudige installatie en bediening, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers van alle niveaus van ervaring. Met snelle opstelling en intuïtieve bedieningselementen kunnen gebruikers snel en efficiënt energie gebruiken, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Al met al biedt het Wattsun Pop-Up Power Battery Dock en Pack een handige, betrouwbare en duurzame oplossing voor energiebehoeften in verschillende situaties. Of het nu gaat om outdoor-avonturen, noodsituaties of werkzaamheden op afgelegen locaties, dit systeem levert de energie die nodig is om verbonden te blijven en taken uit te voeren, waar en wanneer dan ook.

Terug naar Onze merken

Producten

Wattsun Dock

€ 60,50 Incl. BTW
- +
Bestellen Meer informatie

Wattsun Pack

€ 54,45 Incl. BTW
- +
Bestellen Meer informatie