Filter

Balies en/of marktkramen

Wij ontwikkelen niet alleen zelf diverse vervoersmiddelen voor onze producten maar ook creatieve oplossingen op verzoek van onze opdrachtgevers.
  • Voor een open dag voor een middelbare school kan je zowel een marktkraam als een balie gebruiken om informatie te verstrekken aan bezoekers. Door onze balies in te zetten als "eye catcher", kan je ervoor zorgen dat je een spraakmakende binnenkomst hebt en alle benodigde informatie verstrekt, tegelijkertijd bied je een gastvrije en interactieve ervaring. De bezoekers kunnen, zoals bij deze school, "in Checken" bij de open dag en krijgen zo alle informatie bij de verschillende balies.
  • Wil je iets luxer dat kan bij ons ook met onze Luxe Marktkraam, zoals te zien is op de foto's van de opening van Concert gebouw AMERE in Den Haag. Daarvoor hebben we de Luxe marktkraam speciaal ingericht voor de rondleidingen die gegeven werden.

Eigenlijk kunnen wij met onze ontwerp afdeling elke wens van de opdrachtgevers verwezelijken, van design tot tekening tot het daadwerkelijk maken van het idee. De bestickering of print op de panelen kunnen wij ook verzorgen, zodat alles kant en klaar geleverd en opgebouwd wordt door onze Supporters.

Denk je, hé dat ziet er gaaf uit dat wil ik ook voor mijn event neem contact met op ons via mail of telefoon!

Zin in meer inspiratie? Klik hier!