Over ons

Supportmarkt wil, kan en doet een heleboel…

…voor fantastische evenementenmakers om precies te zijn. En dus voor de bezoekers van fantastische evenementen. Die wijzen we de weg met de OlieTonTon (de enige echte opvolger van de TomTom), laten we zelf hun ideale zitplaats samenstellen en geven we een anti-rommel-wapen in handen. Pow! Dat klinkt (hopelijk) spannend en raadselachtig, maar (misschien) wat vaag, dus laten we beginnen met wat we *niet* willen, kunnen of doen. Namelijk evenementen organiseren. Dat laten we veel liever aan de evenementenmakers zelf over. Maar verder? Verder faciliteren we evenementenmakers volgens het ‘anders nog iets?’ principe.

Man, man, man, wat een introductie!

Dat krijg je ervan als je veel wilt, kunt en doet. Maar het kan ook best een onsje concreter. Eigenlijk komt het erop neer dat we evenementenmakers werk uit handen nemen waar ze ‘stiekem’ niet zoveel zin in hebben. Of, geformuleerd met een krokant suikerjasje, waar ze geen tijd en mensen voor hebben. Misschien kom je handjes tekort om de locatie sfeervol in te richten. Misschien kun je wel wat creatieve input gebruiken om die sfeer te bepalen. En misschien ben je op zoek naar een partner die de ‘hardcore’ techniek regelt, terwijl het licht in de rest van de stad gewoon blijft branden. Van die dingen. Dus.

Oke. We komen ergens. Maar kun je me nog iets meer bij de hand nemen?

Natuurlijk! Hoewel dat niet nodig is, want met onze OlieTonTons kun je niet verdwalen. Die wijzen bezoekers feilloos op de event-highlights. Die highlights zijn door onze mensen – mannen en vrouwen met cojones van gegalvaniseerd staal – opgebouwd, van stroom voorzien en gestyled. En als je bezoekers even willen relaxen, doen ze dat op festival lounges die zijn gemaakt van gerecycled ‘boer’n’ materiaal en de rugleuningen van oma-stoelen. We serveren er drankjes en hapjes bij op statiegeld borden en glazen (het anti-rommelwapen!) en vegen het evenemententerrein na afloop helemaal schoon. Zonder inzet van de ME!

Dat klinkt alsof we ons puur op het evenement kunnen concentreren…

En zo is het ook! We vinden dat evenementenmakers vooral moeten doen waar ze goed in zijn: fantastische concepten bedenken die bezoekers verrassen/inspireren/engagen en/of ‘gewoon’ vermaken. Voor de rest is er Supportmarkt. Dat ‘voor de rest’ mag je zo breed opvatten als je wilt, want we werken op co-creatie basis met partners die aanvullende expertise in huis hebben. Denk aan branding specialisten en content-professionals of, aan de andere kant van het evenementenspectrum, aan hekwerkzetters, podiumbouwers en stylisten. Plus: wat we vandaag niet kunnen of doen, willen we morgen kunnen of doen. En dat lukt ons gelukkig meestal ook.

Maar wie of wat is Supportmarkt?

Jouw webshop, ter support van jouw evenement! Gedreven door enthousiaste medewerkers, in de volksmond Supporters, die klaarstaan om al je vragen met een glimlach te beantwoorden en af te handelen.