Partner worden

Supportmarkt zoekt altijd...

...verbindingen met leveranciers om evenementenmakers blij te maken.
Daarin nemen wij graag de positie in van een 'supermarkt' waarin we de ingrediënten aanbieden om de evenementen te maken zoals de makers deze het liefst zien.
Je hebt daarom bij ons diverse keuzes van losse artikelen tot de samengestelde locatiesituaties ter inspiratie voor elk geschikt evenement.
We gaan dan ook niet graag de concurrentie met onze collega's aan, maar zien onszelf als de verbinder tussen diversiteit aan materialen.
met andere worden; wij supporten de markt van de evenementenmaker en vullen simpelweg aan waar dat wenselijk is! We willen geen projecten overnemen en al helemaal geen werk overnemen. Wat we dan wel graag doen? Het werk makkelijker maken door simpel, transparant en snel klaar te staan waar evenementenmakers ons nodig hebben, met een gezonde dosis energie en altijd kwaliteit, service & veiligheid voorop!

Wil jij jouw merk via Supportmarkt verhuren? Neem gewoon even contact op. We praten het liefst met een warme kop koffie in de hand en zorgen graag voor een duurzame versnapering ter kennismaking.